De kijk van topexperts op de woningmarkt

De SEH College Tour 2022 gaat op 10 maart van start met een bijzondere uitzending. De status van de woningmarkt en de gevolgen daarvan voor hypotheekadviseurs staan daarin centraal. Een trio topexperts belicht het thema.

Dat is allereerst Marieke Blom, hoofdeconoom van ING. Zij wordt geflankeerd door Peter Boelhouwer, hoogleraar huisvestingssystemen aan de TU Delft. Michel van den Akker, CEO van de grootste adviesketen van Nederland (De Hypothekers Associatie), zorgt voor inbreng vanuit de invalshoek van adviseurs. Onder leiding van presentator Henri Drost bespreken zij verschillende aspecten van de woningmarkt.

Wat gaat het coalitieakkoord van het kabinet Rutte IV bijvoorbeeld betekenen voor het woningtekort in Nederland en de hoogte van de prijzen voor die huizen? Wat kunnen we van de vernieuwde Nationale Woon- en Bouwagenda verwachten? Welk effect gaat het nieuwe beleid hebben op het aantal transacties? Hoe zit het intussen met het verduurzamingsvraagstuk? En wat staat specifieke doelgroepen te wachten, zoals starters, senioren maar ook verhuurders?

Deze drie autoriteiten op hun vakgebied vertalen de macro-economische vraagstukken naar uw dagelijkse adviespraktijk. Opdat u als adviseur met deze kennis van nog meer waarde kunt zijn voor uw klanten. Zoals een jaar geleden al bleek: dit is een openingssessies die u niet mag missen!
 

Foto: Collegetour 2021

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.